Hogyan változtasd meg a makacs szervezeti szokásokat?

Mindenki a meeting kezdetekor indul el kávét főzni? Notórius későkkel van dolgod? Az új feladatkezelőt, amit mindenki imádott, ma már senki nem használja? Valaki mindig útját állja a változásoknak a cégben?

N

Ismerd meg, hogyan alakulnak ki a szokások, és hogyan tartják fenn magukat!

N

Tudd meg, hogyan alakítsd ki hatékonyan a saját szokásaidat, és hogyan ültesd át ezt a gyakorlatot a szervezeti működésbe!

N

Ismerd fel a sémákat a szokásaidban, a szervezeted szokásaiban, és hass rájuk tudatosan!

N

Tanulj egy gyakorló szakembertől, aki az elméleteken túl a valódi helyzeteket is ismeri!

N

Vegyél részt egy gyakorlat- orientált workshopon, próbálj ki a helyszínen konkrét technikákat!

N

Találkozz a szakmád képviselőivel, és tanulj mások jó-, vagy akár rossz szervezeti szokásaiból!

Ha egy szokás a szervezeti kultúra szerves részévé válik, már nem változik! Vagy mégis?
Mit tehetsz Te egy bebetonozott rossz szokás megváltoztatása érdekében?

GYERE EL, HA...

HR területen dolgozol, és a munkavállalókat semmilyen módszerrel nem sikerült eddig rávenned egy új szokás adaptálására!

vezetőként szeretnéd tudatosan kialakítani, vagy formálni a vállalati kultúrát, a céges szokásokat!

multiban dolgozol, és látod, hogy a sikered útjában egy makacs, megváltoztathatatlan szokás áll!

érdekel a téma, és szeretnéd tudni, hogyan hatnak a saját, személyes szokásaid a kollégáidra, a vállalati környezetedre!

EZT VISZED MAJD HAZA...

TUDÁST - a legújabb, tudományos kutatásokon alapuló ismereteket a témában

BEST PRACTICE ismereteket - olyan történeteket és módszereket, ami már máshol bevált, működik

TÁJÉKOZOTTSÁGOT - a témát több szereplő (szakértő, HR, vezető, munkavállaló) szemszögéből is körüljárjuk, hiszen az esemény második felében közös workshopon veszel majd rész velük

ISMERETSÉGEKET - a hozzád hasonlóan megoldást kereső emberekkel

"Érdemes ezzel a problémakörrel napi szinten, tudatosan foglalkozni." (Mindfulness a munkahelyen)

Guth Zoltán
Duna-Dráva Cement Kft.

"Jól éreztem magam, a hallottakat saját személyes fejlődésemre és munkahelyi szituációkban is jól fogom tudni alkalmazni." (Growth mindset)

Tóthné Szalai Aliz

GE Hungary Kft.

"Viszonylag kevesen képesek a tudományos eredményeket a gyakorlatba lefordítani. Szeretem a szakmaiságot, amit képviseltek, ezt kaptam itt is." (A kiégés védőfaktorai)

Salamon János

Analogy Zrt.

AZ ELŐADÓ

Kis-Tamás Loránd, szervezetpszichológus

Hivatásomat tekintve pszichológus vagyok. Szeretem a maguk összetettségében „látni” a jelenségeket, minél inkább a jelenben megélve azokat, szenvedéllyel és számomra fontos értékek mentén tenni mindazt, ami éppen a feladatom. PhD kutatásom témája a tudatos jelenlét alapú kiégés- és stresszkezelés az üzleti életben.

Munkavégzésemre a rendszerszemlélet, a pozitív pszichológia és a szelíd konfrontáció jellemző. Fejlesztéseim során érdemi figyelmet és megértést tanúsítok a másik aktuális helyzetére vonatkozóan. Ehhez segítenek hozzá a munkán kívüli, de az életvitelemet erősen átható tevékenységek: a harcművészet (Jiu-jitsu) és az autentikus latin táncok (mambo és salsa).

Gyere el, és formáld tudatosan saját, és szervezeted szokásait!
100% TUDOMÁNY 100% GYAKORLAT

Előadás

A rendezvényt egy rövid előadás nyitja, amelyben szakértőnk, Loránd bemutatja a szükséges ismereteket és a legújabb tudományos nézeteket a szokásokról, és azok működéséről.

Megtudhatod, mennyire igaz Maxwell Maltz idézete, amely szerint “Az önmagunkról alkotott kép és a szokásaink, jellemzően együtt mozognak. Változtasd meg bármelyiket és a másik automatikusan változni fog.”!

Továbbá kiderül, miért fontos tudnod a változás paradox természetéről, tehát hogy a változáshoz, sokszor pont nem a változtatási szándékon keresztül vezet az út.

Workshop

A rendezvény gerincét egy interaktív, gyakorlati példákra alapuló workshop alkotja, amelyet szervezetpszichológiai esetbemutatások tarkítanak egyéni-, csoportos- és szervezeti szinten.

A workshopot egy mini öndiagnosztikával kezdjük, majd konkrét technikákat tanulhatsz ahhoz, hogy tudatosan befolyásold saját-, és a szervezeted szokásait.

Foglalkozunk olyan problémákkal, amikor

?  az egyes változások a kulcsembereken buknak el,
?  nem minden érintett van megfelelően bevonva a változásokba,
?   vagy 
a kezdeti kudarcok és nehézségek elveszik a sokaság és/vagy a vezetés kedvét a változástól.

Interaktív beszélgetés

A rendezvény harmadik részében teret engedünk a résztvevők kérdéseinek, amelyekre a szakértők legjobb tudásuk szerint válaszolnak. Olyan egyedi megoldásokat is hallhatsz tőlük, melyekről a szakkönyvek nem írnak.

Van egy konkrét problémád, kérdésed vagy történeted, amit megosztanál az eseményen? Akkor ne várj tovább, jelentkezz és kezdd el fogalmazni, mert bármilyen kérdést, problémát, felvetést vagy történetet szívesen fogadunk!

Hogyan változtasd meg a makacs szervezeti szokásokat?

Kis-Tamás Loránd

Időpont: 2018. május 24. 14:30-17:00

Helyszín: 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. 1. emelet Impact Hub Budapest

Ár: 3.500,- Ft, mely az ÁFÁ-t tartalmazza

Limitált létszám: maximum 25 fő

MI AZ A TUDOMÁNYBÓL GYAKORLAT?
Havi rendszerességű szakmai találkozóinkon a pszichológia és a szervezetfejlesztés legújabb tudományos eredményeit ültetjük át a gyakorlatba. Újra és újra olyan témákkal jelentkezünk, amelyek érdekesek nemcsak a cégek humán erőforrással, képzéssel, fejlesztéssel foglalkozó szakemberei számára, de a magánembereknek is.
Ki vagy mi a COVA?
Ha azt mondanánk, egy tanácsadó cég vagyunk, az nem fedné le a valóságot. A COVΛ egy szakmai műhely és szellemi inkubátorház, fórum az együttgondolkodásra, a tudás- és tapasztalatmegosztásra.
Mi a COVA módszer?
Hiszünk abban, hogy a tudás és a tapasztalat építőkockáiból új megoldások hozhatók létre. Ez a fejlődés záloga. Éppen ezért ügyfeleinknek nem egy elméletet vagy módszertant adunk, hanem gyakorlati tudást és tapasztalatot.
HALLGASD MEG, MIT MOND A SZAKÉRTŐ A MAKACS SZERVEZETI SZOKÁSOKRÓL!