Bemutatkozás

Miként definiálnánk magunkat? Ha egyszerűen annyit mondanánk, hogy tanácsadó cég vagyunk, az nem közelítené meg az igazságot.
A COVΛ egy szakmai műhely, inkubátorház, fórum az együttgondolkodásra, a tudás- és a tapasztalat-újraelosztás bázisa, az innováció katalizátora.

Mit jelent számunkra a hozzáadott érték a szervezetfejlesztésben? Miben tudunk mást kínálni a piacon, mint a többiek? A tanácsadó cégek bemutatkozó anyagait áttekintve valóban úgy tűnhet, nagyon sok a hasonlóság.

Hiszünk abban, hogy a szervezeti kiválóság minden ügyfelünkben megtalálható. Párbeszéddel, szoros együttműködéssel, közös gondolkodással ez felszínre is hozható a cégekből, ezáltal egy jó vállalatból kiváló jöhet létre. Elkötelezetten hirdetjük, hogy a tudást és tapasztalatot meg kell osztani, legyenek ezek a hazai és külföldi legjobb gyakorlatok, a tudomány vagy a szervezeten belüli folyosói gondolkodás eredményei. Hiszünk abban, hogy a tudás és a tapasztalat építőkockáiból új megoldások hozhatók létre. Ez a fejlődés záloga. Éppen ezért ügyfeleinknek nem egy-egy elméletet vagy módszertant adunk.

Ha szükségesnek látjuk, elemeire szedjük és újragondoljuk a módszertanokat, hogy újrakombinálva azok a legjobban illeszkedjenek az ügyfél igényeihez. A kiváló üzleti teljesítmény eléréséhez elengedhetetlen az emberi oldalra fordított kiemelt figyelem. Tanácsadóink elsősorban olyan területeken támogatják a szervezeteket, ahol hangsúlyos szerep jut az emberi tényezőnek. A változások előmozdítói és akadályai is maguk az emberek. Lehet bármilyen drága, egyedi, különleges a technika vagy a rendszer, ha az emberi oldalon ellenállásba ütközik, nem fog megfelelően működni.