Bemutatkozás

Miként definiálnánk magunkat? Ha egyszerűen annyit mondanánk, hogy tanácsadó cég vagyunk, az nem közelítené meg az igazságot. A COVΛ szakmai műhely és inkubátorház, az együttgondolkodás fóruma, tudás- és tapasztalat-újraelosztó, az innováció katalizátora.

Többen kérdezik: mit jelent számunkra a hozzáadott érték a szervezetfejlesztésben? Miben tudunk mást kínálni a piacon, mint a többiek? A tanácsadó cégek bemutatkozó anyagait áttekintve valóban úgy tűnik, hogy nagyon sok azonosság van. Hiszünk abban, hogy a szervezeti kiválóság minden ügyfelünkben megtalálható. Párbeszéddel, az ügyféllel való szoros együttműködéssel, közös gondolkodással ez felszínre is hozható, ezáltal egy jó vállalatból kiváló jöhet létre. Hiszünk abban, hogy a tudást és tapasztalatot meg kell osztani, legyenek ezek a hazai és külföldi legjobb gyakorlatok, a tudomány vagy a szervezeti folyosói gondolkodás eredményei. Hiszünk abban, hogy a tudás és a tapasztalat építőkockáiból új megoldások hozhatók létre. Ez a fejlődés záloga. Éppen ezért ügyfeleinknek nem egy elméletet vagy módszertant adunk.

Ha szükségesnek látjuk, elemeire szedjük és újragondoljuk ezeket, hogy újrakombinálva azok a legjobban illeszkedjenek az ügyfél igényeihez. A kiváló üzleti teljesítmény eléréséhez elengedhetetlen az emberi oldalra fordított kiemelt figyelem. Tanácsadóink elsősorban olyan területeken támogatják a szervezeteket, ahol kiemelt szerep jut az emberi tényezőnek. A változások előmozdítói és akadályai is maguk az emberek. Lehet bármilyen drága, egyedi, különleges a technika vagy a rendszer, ha az emberi oldalon ellenállásba ütközik, nem fog megfelelően működni.