Pályázatok

2014-1-HU01-KA104-000430

ERASMUS+ Határaink meghaladása - a tudás útja Európába

A projekt keretében négy munkatársunk vett részt öt továbbképzésen az Egyesült Királyságban, Dániában és Norvégiában a következő témakörökben: pozitív pszichológiai módszertanok, narratív coaching, tudatos jelenlét alapú technikák és üzleti angol nyelv.

+ Bővebben

GOP-3.3.3-12-2013-0259

Piaci megjelenés támogatása a Corporate Values Kft-nél

A projekt fókusza a "SzerDa" elnevezésű, saját fejlesztésű online szervezetdiagnosztikai kérdőív és szervezetfejlesztési tanácsadási szolgáltatás nemzetközi piaci értékesítésének támogatása. A projekt során versenytárs-elemzés keretében feltérképeztük a potenciális célpiacokat, valamint megalkottuk a nemzetközi értékesítést támogató szervezeti és marketingstratégiát.

+ Bővebben

TÁMOP-2.3.4.A-13/1/2013-0496

Gyakornoki program a Corporate Values Kft-nél

A projekt 25 év alatti, szakképesítéssel rendelkező pályakezdők foglalkoztatására irányul. A projekt keretében foglalkoztatott 5 gyakornok személyes fejlődését és szakmai ismereteinek gyakorlatba ültetését mentor segítette.

+ Bővebben

GOP-1.1.1-11-2012-0015

Szuperinfekciós terápia alkalmazása a hepatocelluláris karcinóma (HCC) adjuváns

Jelen projektben egy jól karakterizált, antivirális hatású gyógyszerjelölt biológiai terméket (R903/78) állítunk elő fordított genetikai módszerrel. Elsősorban azt határozzuk meg, hogy az R903/78-as gyógyszerjelölt biztonságos-e és megfelelő farmakológiai hatékonysággal rendelkezik-e ahhoz, hogy olyan előrehaladt krónikus hepatitises betegek adjuváns kezelésére lehessen alkalmazni, akikben májrák alakult ki.

+ Bővebben

EUROSTARS_HU_07-1-2011-0006

Előrehaladott Hepatitisz fertőzöttek felülfertőzéses terápiás eljárása

A Hepatitis a világ egyik legsúlyosabb fertőző betegsége, amely jelenleg is több, mint 600 millió embert érint világszerte, és krónikus stádiumában egyelőre nincsen rá megnyugtató gyógymód. Ami létezik, az is igen drága, ráadásul a gyógyszerek többsége súlyos mellékhatásokkal is jár. Hatalmas gazdasági és társadalmi jelentősége van egy olyan alternatív terápia megalkotásának, amely mellékhatások nélkül képes gyógyítani a krónikus stádiumban lévő betegeket.

+ Bővebben

KMOP-1.1.4-08/1-2008-0025

Magyarországon egyedülálló szervezetdiagnosztikai eszközrendszer kifejlesztése

A projekt keretében csapatunk kutatói és fejlesztői megalkották a Corporate Values Kft. komplex szervezeti modelljét, és az erre épülő kétszintű szervezetdiagnosztikai eszközt, a "SzerDa" online kérdőívet (www.szervezetdiagnosztika.net)

+ Bővebben