2014-1-HU01-KA104-000430

Határaink meghaladása - a tudás útja Európába

 

A projekt keretében négy munkatársunk vett részt öt továbbképzésen az Egyesült Királyságban, Dániában és Norvégiában a következő témakörökben: pozitív pszichológiai módszertanok, narratív coaching, tudatos jelenlét alapú technikák és üzleti angol nyelv.

 

Megvalósult mobilitások:

 

1. Sárközi Márta - szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner

A Middlesex University Summer School Positive Psychology and Personal Happiness kurzusán vett részt 2015. júliusában. A kurzus során megismerte és elmélyítette ismereteit a pozitív pszichológia területén, tapasztalatot szerzett az elméletekhez kapcsolódó tesztek, kérdőívek alkalmazásában, és a pozitív pszichológiai elméletekre épülő gyakorlatok használatában is. 

Bővebben
 

2. Avar Tamás - tréner

Az In Dialogue szervezésében Narrative coaching and guidance tréningen vett részt 2016 januárjában. A képzés során átfogó betekintést nyert a narratíva alapú módszertanok világába, narratíva alapú coaching és mentoring technikákat, interjú- és facilitációs módszertanokat sajátított el.

Bővebben

4. Sárközi Márta - szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner

2016. júniusában mindfulness alapú Self-Compassion Training-en vett részt Holy Isle-on, Skóciában.

Bővebben

3. Magos Anna - szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner

2016. szeptemberében a Pozitív Pszichológia Masterclass Part 2 (Positive Psychology Masterclass 2. rész) c. kurzust végezte el Bristolban a Workmad Ltd. szervezésében. A két napos tréning során megismerte a pozitív pszichológia elméleteit, valamint azt, hogy mindezen elméleteket hogyan érdemes használni a midennapi munkában, vezetésben és tréningek tartása során.

Bővebben

 

4. Németh Gergely - senior szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, ügyvezető

2016. decemberében üzleti angol nyelvi kurzuson vett részt Máltán a Gateway English School szervezésében, ahol intenzív lehetősége volt különböző nemzetiségű résztvevőkkel az üzleti életben adódó szituációkat gyakorolni.

Bővebben

 

Kedvezményezett: Corporate Values Kft.
Székhelye: 1053 Budapest, Ferenciek tere 2. 1. emelet
Támogatás összege: 10.914 €
Projekt időtartama: 2014.12.15. - 2016.12.14.