Sárközi Márta


A negatív gondolkodás határt szab a teljesítménynek. Ha viszont ezt megfordítjuk, akkor a lehetetlen hirtelen nagyon is elérhetővé válik. (Amby Burfoot)

Írj nekem!

Magamról

Munkám során abban támogatom az embereket és a szervezeteket, hogy megtalálják, miként tudják kihozni a legtöbbet önmagukból és egymásból. Ehhez a megoldásközpontú megközelítés és a pozitív pszichológia eszközeit ötvözöm a hagyományos fejlesztői módszerekkel. Hiszek abban, hogy a meglévő erőforrásokból építkezve kis változások útján érhetünk el nagy előrelépéseket.

Öt éve dolgozom a Corporate Values munkatársaként, ezalatt hazai és nemzetközi szervezetek humán oldali fejlesztésében vettem részt, főképp a szervezeti diagnózisok elkészítésében és az ezekre épülő akciótervezésekben. Számos vezető- és készségfejlesztő tréninget, illetve egyéni fejlesztői beszélgetést is vezettem.

Két éve a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetéstudományi Intézetének Szervezeti Magatartás tanszékén szemináriumvezetőként, illetve csoportkonzulensként járulok hozzá a szakma legfiatalabb tagjainak fejlesztéséhez.

Mások fejlődésének támogatása mellett elhivatott vagyok önmagam fejlesztésében is. Jelenleg humanisztikus és pozitív pszichológia, illetve mindfulness tanulásával és gyakorlásával fejlesztem szakmai eszköztáram, és teszem teljesebbé az életem.

Végzettség / tanulmányok

Budapesti Corvinus Egyetem mester fokozatú közgazdász, szervezetfejlesztés szakirány, vezetés-szervezés szakirány, HR specializáció, 

Solution Focus Briefcoach képzés

Tapasztalati Tanulás Trénerképző Program

Humanisztikus Pszichológia Trénerképző Program 

Kompetenciák

Megoldásközpontú szemlélet

Pozitív pszichológia

Tudatosság

Mindfulness

Együttműködés fejlesztés

Rendszerszemlélet