Partnereink

20 év ügynökségi és ügyféloldali tapasztalattal rendelkezünk, munkatársaink széleskörű tapasztalataira építve hoztuk létre kreatív kaptárunkat. Integrált kampányok tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk: szolgáltatásaink kiterjednek a PR, az ATL, a BTL, és a CSR tevékenységekre, valamint grafikai feladatok kivitelezésére. Szakterületünk a PR és a munkáltatói márkaépítés (employer branding).

- Hive Creative, Hive creative

A SimTeam egy web-alapú szimulációs programot biztosít tréner partnereinek oktatási programjai megvalósításához. A tréning során a résztvevők projekt-alapon működő virtuális vállalatokat irányítanak annak minden ügyfél-, humán-, és pénzügyi tényezőjével. A szimuláció egy újszerű oktatási módszertan, ami teljesen magával ragadja a résztvevőket, miközben gyakorlatcentrikus ismereteket sajátítanak el a vállalatmenedzsment területéről.
A SimTeam szimuláció célja, hogy a résztvevők megtapasztalják a stratégiai döntések, az együttműködés, és a csapatszellem fontosságát.
A Simteam szimulációt 12 országban alkalmazzák sikerrel trénerek és egyetemi tanárok.
A COVA a SimTeam egyik kiemelt magyarországi partnere.

- SimTeam, Kft.

A CX-Ray egy online szoftver, amely 5 perces validált kérdőívek segítségével készít pontos képet a szervezetek belső működéséről. Legyen szó akár szervezeti hálózatelemzésről, 360-fokos teljesítményértékelésről, munkavállalói elégedettség felmérésről vagy a vállalati értékek feltérképezéséről, a CX-Ray gyors és egyszerű megoldást kínál a HR szakemberek számára.

- CX-Ray, CX-Ray

IPMA által hitelesített projektmenedzsment képzés
Az IPMA (International Project Management Association) által lefolytatott FŐVOSZ hitelesítési eljárás szerint a COVA projektmenedzsment képzésének programja megfelel az IPMA-regisztrált tréning kurzus hitelesítési követelményeinek, így kiérdemelte az IPMA tanúsítványt. Így partnereink között tudhatjuk a FŐVOSZ-t, vagyis a Fővállalkozók Magyarországi Szövetségét, és rajtuk keresztül a Nemzetközi Projekt Management Szövetséget is.
http://fovosz.hu/
http://www.ipma.world/

- Fővosz, Fővosz