Partnereink

A CX-Ray egy online szoftver, amely 5 perces validált kérdőívek segítségével készít pontos képet a szervezetek belső működéséről. Legyen szó akár szervezeti hálózatelemzésről, 360-fokos teljesítményértékelésről, munkavállalói elégedettség felmérésről vagy a vállalati értékek feltérképezéséről, a CX-Ray gyors és egyszerű megoldást kínál a HR szakemberek számára.

- CX-Ray, CX-Ray

A SimTeam egy web-alapú szimulációs programot biztosít tréner partnereinek oktatási programjai megvalósításához. A tréning során a résztvevők projekt-alapon működő virtuális vállalatokat irányítanak annak minden ügyfél-, humán-, és pénzügyi tényezőjével. A szimuláció egy újszerű oktatási módszertan, ami teljesen magával ragadja a résztvevőket, miközben gyakorlatcentrikus ismereteket sajátítanak el a vállalatmenedzsment területéről.
A SimTeam szimuláció célja, hogy a résztvevők megtapasztalják a stratégiai döntések, az együttműködés, és a csapatszellem fontosságát.
A Simteam szimulációt 12 országban alkalmazzák sikerrel trénerek és egyetemi tanárok.
A COVA a SimTeam egyik kiemelt magyarországi partnere.

- SimTeam, Kft.


A Practify egy játékosított tréning utánkövetési szoftver és módszertan, ami lehetővé teszi, hogy a készségfejlesztési tréningek után a munkatársak valóban beépítsék a tanultakat a mindennapi munkájukba, tartós viselkedésváltozást érjenek el, és mindez megfogható eredményekben látható legyen a vezetőknek, HR vezetőknek.

- Practify, Practify

IPMA által hitelesített projektmenedzsment képzés
Az IPMA (International Project Management Association) által lefolytatott FŐVOSZ hitelesítési eljárás szerint a COVA projektmenedzsment képzésének programja megfelel az IPMA-regisztrált tréning kurzus hitelesítési követelményeinek, így kiérdemelte az IPMA tanúsítványt. Így partnereink között tudhatjuk a FŐVOSZ-t, vagyis a Fővállalkozók Magyarországi Szövetségét, és rajtuk keresztül a Nemzetközi Projekt Management Szövetséget is.
http://fovosz.hu/
http://www.ipma.world/

- Fővosz, Fővosz

16 éve szervezünk rendezvényeket ügyfeleink részére. Célunk, hogy olyan minőségi szolgáltatást nyújtsunk partnereink részére a rendezvényszervezés területén, amivel támogatni tudjuk a vállalat külső és belső kommunikációs stratégiáját és hozzá tudunk járulni piaci sikereikhez.

Hiszünk abban, hogy ügyfeleink olyan tényezők miatt döntenek a Confhotel Event mellett, mint a tapasztalat, a profizmus, a friss lendület, elhivatottság és nyitottság a technológiai újdonságok iránt, gasztronómiában való jártasság, ügyfélközpontú megoldásaink és nem utolsó sorban rendezvényszervezőink odaadó munkája.

- Confhotel Events, Confhotel Events