Mit tanulhatunk mások bénázásaiból?

 
Hibáztál már ma? És tanultál is belőle?
Ha nincs hiba vagy kudarc, akkor nincs lehetőség fejlődésre sem, hiszen ha minding mindent jól csinálunk, sikert sikerre halmozunk, mégis miből tanulnánk?
 

 

A gyorsan fejlődő kisvállalkozások, amelyeket startup néven illetnek, elképesztő  figyelmet kaptak az elmúlt években. Már rengeteget megtudtunk ezen szervezetek működési jellegzetességeiről, de még mindig vannak olyan feltáratlan sajátosságaik, amelyekből bizony sokat tanulhatunk.

 

 
Vizsgáltuk a vállalkozásokat, hogy a sikeresek mitől sikeresek.Vizsgáltuk úgy is őket, hogy nagyszámú kimúlt vállalkozást elemeztünk post mortem jelleggel. Ebből is sokat megtudtunk a vállalkozások, vállalkozók jó és rossz működéséről.
 

Olyan pszichológiai szempontból releváns jelenségeket találtunk, mint például a vállalkozói személyiség vagy a sikerhez szükséges vállalkozói kompetencia profil:

  • egyedüli hősök, vagy csapat kell a sikeres vállalkozás működtetéséhez?
  • Hogyan kell vezetni? 
  • Alkalmazkodni kell-e folyamatosan a változó körülményekhez vagy inkábbb diktálni a feltételeket?

 

 

A workshopon sorra veszünk olyan meghatározó faktorokat is, mint a tanulás, bizalom, döntéshozatal, döntéshozatal torzítások, és még sok minden mást, amelyek mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy jobban és ügyesebben építsünk fel egy gyorsan fejlődő vállalkozást.

 

Előadó és házigazda:

 

  Németh Gergely,

  szervezetpszichológus, szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner (Corporate Values Kft.)

Időpont:   2017. március 23.   14:45-17:00
Részvételi díj:   br. 6.000 Ft / fő
Helyszín:   Pink Cadillac Pizzéria (1092 Budapest, Ráday u. 22.)
Maximális létszám:   20 fő*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelentkezés: